Kontakt - Gadegrej.dk

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

 

Åbningstider
Vores lager har åbent for indleveringer og udleveringer på hverdage fra kl 14 til kl 16.
Vores telefoner er åbne på hverdage fra kl 08 til kl 16.
Uden for dette tidsrum kan du kontakte vores døgnvagt. Døgnvagten behandler hastesager
til omgående levering samt akut opstået problemer.

 

Kontakt
Ring til os på: 71204070
Skriv til os på: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

Adresse
Gadegrej
Refshalevej 165B
1432 København K
TLF: 71 20 40 70

 

Bank
Merkur Andelskasse
Reg.nr.: 8401
Konto.: 1535469

 

Profil
Gadegrej er et projekt under den almennyttige forening Gadeforeningen. Foreningens overskud går til kulturelle og sociale projekter for unge. Når du lejer hos os er du med til at sikre at vi kan støtte trængende projekter og arrangementer. Vi prioriterer god kundeservice meget højt, og vi er villige til at gå meget langt for at tilfredsstille vores kunder. Vi tror på at glade og tilbagevendende kunder er den bedste reklame for os.

 

Gadegrej har siden 2010 udlejet udstyr til festivaler, koncerter, events og arrangementer. Vi udlejer fast til nogle af de største arrangementer, f.eks. Roskilde Festival, Distortion Festival, Golden Days, CPH:DOX, CPH PIX, Copenhagen Pride, Copenhell, Strøm Festival og mange flere. Derudover tæller vores faste kunder blandt andet Københavns Kommune, Københavns Universitet, Tivoli, Danmarks Radio, TV2, Nationalmuseet, Beredskabsstyrelsen, Arla og Carlsberg.

 

Udover at udleje udstyr sælger vi fra tid til anden også tidligere udlejningsmateriel. Vi har derfor ofte brugte køletrailere og brugte generatorer til salg. Når vi sælger brugt udstyr garanterer vi altid at det er i god funktionsmæssig stand. Kontakt os idag for et tilbud.