Pylon

Brugt plakatstander til salg

Pylon - Standard Model 3 m/ 2 sider

Gadegrejs pyloner fungerer som kombineret plakatstander / informationssøjle og siddeplatform. De er designet til at stå udendørs på gader, pladser og strøg året rundt. Pylonerne kan stå alene eller eventuelt kombineret i grupper som fotoudstilling.

Vores pyloner er professionelt udført i stål og træ. I designet af vores pyloner har vi lagt vægt på at de skal kunne indgå i byrummet som mere end blot en reklamesøjle. Pylonerne er således konstrueret med en lille platform beklædt med træ som indbyder forbipasserende til at sætte sig ned.

Desuden betyder højden og størrelsen at pylonerne virkelig skaber blikfang. Pylonerne er enkle og indbydende og henvender sig til folk på farten, forbipasserende og ventende personer.

- Robuste og vandalsikre
- Modstår vind og vejr
- Kan stå ude året rundt

Pylonerne kan opstilles overalt. Dette giver en enorm fleksibilitet og betyder samtidig at outdoor kampagner kan målrettes i langt højere grad end ved almindelige kampagner med buslæskærme. Pyloner kan med fordel placeres ved trafikknudepunkter i byen eller andre steder hvor der er mange mennesker.

Prisen er ekskl. klargøring
15.000,00 kr

Er disse kategorier interessante?

Brugt Salg
Lys & El
Lys
Sceneudlejning
Kabler