Referencer

 

Cases

"Vi har igennem de sidste 5 år benyttet Gadegrej som fast leverandør af materiel. Samarbejdet har fungeret professionelt og uden dikkedarer - leveringerne har altid været rettidige, materiellet i orden og evt. udfordringer er altid blevet løst med det samme."
Mads Akselbo Holm - Festivalchef
Distortion Festivalen

“Det var en fuldt ud positiv oplevelse, da vi lejede inventar hos Gadegrej i forbindelse med New Media Days. Man blev mødt med godt humør og hurtig servicering - betjeningen var i top fra start til slut. Og så var det ikke mindst rigtig god kvalitet til en meget favorabel pris.”

Marie Louise Siim - Projektleder
Danmarks Radio

"Golden Days har samarbejdet med Gadegrej siden 2009 og vi har hele vejen igennem oplevet en både professionel og dedikeret leverandør og samarbejdspartner. Gadegrej har god stil – dygtige, super-ansvarsbevidste og overskudsagtige – også sent søndag aften. Kort sagt løfter Gadegrej med festival- og eventområdet i København."
Ulla Tofte - Direktør
Golden Days Festival

“De sidste 3 år har vi i Meyers benyttet os af Gadegrej når vi skal leje køletrailere, i forbindelse med afvikling af events og fester. Gadegrej har altid leveret en høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Endvidere overholder Gadegrej altid alle deadlines og aftaler. Jeg kan derfor kun varmt anbefale Gadegrej.”
Jacob Westberg - Arrangementskoordinator
Meyers Køkken